72 sata bez kompromisa: Press centar budno prati volontersku avanturu

press centar CopyKao i tijekom pete volonterske akcije 72 sata bez kompromisa i ove je godine za transparentnost svih akcija zadužen medijski tim, budući da je u projekt Škola volonterizma – čiji je dio i ova akcija, od studenog 2017. uključen Medijski centar Vrhbosanske nadbiskupije (MCVN).

Osim djelatnika MCVN-a Miroslava Gracića, Davora Krajinovića i Tine Matić Ilić, predvođenih Josipom Prskalo, u medijskom timu je i koordinator akcije Josip Milanović, te im se pridružila i volonterka Anja Orozović.
I ove je godine u jednom od ureda NCM-a uspostavljen Press centar preko kojega se odvija sva komunikacija sa svim prijavljenim skupinama akcije.
Medijski tim dio vremena provodi i na terenu obilazeći i snimajući realiziranje akcija, a pojedinosti o svakoj dostupne su na mrežnoj stranici NCM-a mladicentar.org.

NCM ovom prilikom još jednom poziva sve voditelje skupina da budu dostupni medijskom timu i surađuju kako bi se o realizaciji svih prijavljenih projekata za vrijeme akcije moglo čitati na mrežnoj starnici Centra i u ostalim medijima koji prate njihov rad.

Medijski tim