Završen treći dan Opće specijalizacije

Ovogodišnja specijalizacija polako je stigla do svog trećeg dana. Dan je započet svetom misom koju je predvodio vlč. Stipica Lešić, u svojoj propovijedi vlč. Stipica dao je sudionicima polet i ohrabrenje za novi dan, a posebno je naglasio da je vjera u druge ljude potrebna i nužna u međuljudskim odnosima. Ukoliko izostane povjerenje i vjera u mogućnosti drugih ljudi, nalazimo se u zamci da postanemo oholi i sebični.

Nakon doručka uslijedila je prva radionica pod nazivom “Vještine prezentiranja” kroz koju su sudionici naučili kako na ispravan način voditi i pripremiti prezentaciju, kako se obratiti publici te prenijeti informaciju na adekvatan način kako bi svi imali benefite od iste.

Nakon ove teorijske radionice, sudionici su se zabavili kroz plesnu radionicu te su načili nekoliko novih plesova, ali i smisliti svoje koreografije koje su predstavili ostalim sudionicima.
Drugi dio dana sudionici su proveli u sportskoj dvorani gdje su uz vodstvo djelatnika centra Marija Tucakovića naučili kako sport iskoristiti u svrsi pastorala mladih te su se zabavili kroz razne sportske aktivnosti.

Vesela večer bila je djelo animatora instruktora koju su kroz zabavni Show magazin nasmijali sudionike raznim ulogama i nastupima. Dan je završen večernjom molitvom koju su pripremili sudionici.

Animatori instruktori