NAJAVA: DAN OTVORENIH VRATA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u četvrtak, 16. rujna u razdoblju od 15 do 18 sati organizira Dan otvorenih vrata.

Dan otvorenih vrata je prilika za upoznavanje kapaciteta zgrade Centra za mlade, te aktivnosti i projekata koje realizira tijekom godine. Ovogodišnji Dan otvorenih vrata je humanitarnog karaktera, na kojem će svi posjetitelji imati priliku uživati u slatkim delicijama koje će za tu prigodu pripremiti volonteri.

Prikupljena sredstva od prodaje slatkih delacija bit će usmjerena za pomoć najmlađim u migrantskom kampu u Ušivku kupovinom igračaka i školskog pribora za Socijalni kutak.

Za sve goste bit će upriličena zakuska, a osim toga posjetitelji će uživati u akustičnoj svirci talentiranih glazbenika Davida Adžića i Medine Turković.

Tijekom Dana otvorenih vrata u razdoblju od 15h do 18h, posjetitelji će imati priliku:

  • Upoznati se s kapacitetima zgrade Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.   
  • Razgovarati s djelatnicima Centra za mlade Ivan Pavao II. o programima i aktivnostima
  • Upoznati se s radom Udruge katoličkih studenata Emaus
  • Upoznati se s radom vrtića Anđeli čuvari
  • Dati doprinos radu Socijalnog kutka u migrantskom kampu Ušivak.
  • Uživati u akustičnoj svirci Davida i Medine na terasi Centra (16h -17:30h.)  

NCM Ivan Pavao II. ove godine obilježava 14 godina postojanja a kroz svoj rad osigurava mjesto gdje mladi, kroz neformalno obrazovanje, mogu razvijati svoje talente,  usavršavati sposobnosti i vještine. Danas je to mjesto gdje osim mladih, mnoge organizacije nevladine i vladine ovu instituciju prepoznaju kao mjesto za organizaciju svojih događaja, proslava i sl. 

Dan otvorenih vrata bit će organiziran u skladu s mjerama kriznog štaba, kako bi se svi posjetitelji osjećali ugodno i sigurno.

Ako imate nekih pitanja budite slobodni kontaktirati nas na broj tel.+387 33 766 226 ili putem e-maila: mladibkbih@gmail.com.

Vidimo se u četvrtak na Danu otvorenih vrata kako bismo zajedno radili na stvaranju mreže suradnika i kreiranju što boljeg i kvalitetnijeg sadržaja za mlade iz BiH.

Dobro nam došli!