Koračajmo zajedno: Potpisan memorandum o nastavku suradnje s Fakultetom islamskih nauka

U četvrtak 10. prosinca, ravnatelj Centra za mlade vlč. dr. Šimo Maršić, zajedno sa djelatnicama Marijom Puljić i Nadeždom Mojsilović, posjetio je  Fakultet islamskih nauka Univerziteta u Sarajevu. Sastanku su nazočili dekan fakulteta prof. dr. Zuhdija Hasanović te Amina Čolaković, suradnica na projektu Koračajmo zajedno i studentica Master programa Međureligijski studij i izdradnja mira.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjem tijeku projekta Koračajmo zajedno, njegovom utjecaju na mlade koji su sudjelovali u aktivnostima te na proces izgradnje mira u Bosni i Hercegovini u cjelini. Naglasak je posebno stavljen na važnost dugogodišnje suradnje između Centra za mlade i Fakulteta islamskih nauka, u zajedničkom radu na polju međureligijskog dijaloga i izgradnje mira.

Prilikom sastanka, potpisan je i  Memoranduma o nastavku suradnje između Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. i Fakulteta islamskih nauka, na međureligijskom projektu Koračajmo zajedno, za ovu školsku/akademsku godinu.