Nadbiskup Vukšić u posjeti Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II.

U utorak, 21. prosinca 2021. godine u sklopu pohoda sarajevskim župama, nadbiskup koadjutor vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić posjetio je Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Posjet Centru za mlade Ivan Pavao II. započeo je slavljenjem sv. mise koje je predslavio mons. Tomo Vukšić, uz koncelebraciju vlč. Šime Maršića, ravnatelja Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., vlč. Ivana Matijevića, pastoralnog suradnika Centra za mlade, te vlč. Domagoja Matijevića, tajnika nadbiskupa vrhbosanskog.

U uvodim riječima na početku euharistijskog slavlja, nadbiskup Vukšić okupljenim djelatnicima Centra za mlade Ivan Pavao II. na sv. misi uputio je poticajne misli, te ih pozvao na dublje promišljanje o otajstvu došašća.

Na kraju Mise, vlč. Šimo Maršić zahvalio je mons. Vukšiću na dolasku, podršci i molitvama, kao i djelatnicima koji su se u vremenu došašća sudjelovanjem na sv. misama zornicama pripravljali za najradosniji kršćanski blagdan.

Po završetku sv. mise uslijedilo je druženje s mons. Vukšićem, te zajednički ručak.