Organizirani prijevoz na Dan mladih u Komušini

Ostalo je još samo nekoliko dana do proslave Dana mladih Vrhbosanske nadbiskupije kada će Gospino svetište u Komušini biti domaćin 51. Dana mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji će se održati pod geslom Tih usta Marija i pohiti u Gorje (Lk 1,39).

Ovogodišnja proslava dana mladih, nakon dvije godine skromne proslave okupit će veliki broj mladih iz cijele Vrhbosanske nadbiskupije, kao i goste iz Hrvatske koji će imati priliku uživati u bogatom i sadržajnom duhovnom ali i zabavnom programu kojeg su pripremili djelatnici Centra za mlade Ivan Pavao II. u suradnji s animatorima, vršnjačkim edukatorima i Youth Workerima.

Kako bismo ponudili priliku što većem broju mladih iz Vrhbosanske nadbiskupije mogućnost odlaska na Dan mladih u Komušinu, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira prijevoz za sve zainteresirane mlade iz Sarajeva u petak, 27. svibnja ali i u subotu, 28. svibnja.

Predviđeni polazak u petak je u 12h ispred Centra za mlade Ivan Pavao II., kako bi mladi imali priliku sudjelovati na sv. misi, radionicama, te Križnom putu mladih, dok je polazak u subotu, 28. svibnja predviđen u ranim jutarnjim satima, tj. u 5:30h kako bi svi mladi ali i hodočasnici stigli na vrijeme na program.

Ovom prilikom pozivamo mlade iz Sarajevskog, Kreševskog i Žepačkog dekanata koji žele sudjelovati na programu u petak i/ili subotu da nam se prijave najkasnije do srijede, 25. svibnja putem e-maila josip.ncm@gmail.com ili putem kontakt telefona: +387 33 766 225.

Mladima je osiguran smještaj i obroci, no svi prijavljeni mladi moraju sa sobom ponijeti vreću za spavanje i podmetače. Broj mjesta je ograničen, zato požurite s prijavom!