Postani vršnjački edukator Centra za mlade „Ivan Pavao II.“!

Želiš li raditi s djecom i mladima kao vršnjački/a edukator/ica kroz različite tematske radionice? Ovo je prilika da stekneš vještine koje će ti pomoći u nadilaženju treme prilikom javnog nastupa, te osnažiti novim znanjima koja su potrebna za pripremu i realizaciju radionica za djecu i mlade. Ako se prepoznaješ u navedenom, prijavi se na bazični trening za vršnjačke edukatore koji organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u razdoblju od 7. do 9. listopada 2022. godine.

Trening će se održati u prostorijama NCM Ivan Pavao II. na adresi Gatačka 18, Sarajevo.

Cilj ove edukacije je pružiti mladima bazično znanje o prezentacijskim i komunikacijskim vještinama, te metodama rada s grupom kako bi kasnije bili angažirani kao vršnjački edukatori na projektima koje realizira NCM Ivan Pavao II.  Poziv je otvoren za mlade uzrasta od 17 do 23 godine.

Voditelji edukacije su treneri vršnjačke edukacije s dugogodišnjim iskustvom u poučavanju i radu s mladima. Svi polaznici/e koji uspješno završe trening dobit će certifikat vršnjačkog edukatora/ice, te će moći nastaviti saradnju s NCM „Ivan Pavao II.“ kroz angažman na različitim projektima.

Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se putem e-maila na adresu: nadezda.ncm@gmail.com gdje ćete navesti osnovne podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto iz kojeg dolazite, škola ili fakultet koji pohađate, te što vas je motiviralo da se prijavite na trening. Više informacija možete dobiti putem navedene e-mail adrese ili tel. 033/766-226.

Rok za prijavu je utorak 04. listopada 2022. godine.

Organizator obuke će osigurati materijal, hranu i osvježenje za sve sudionike.