Duhovna obnova za krizmanike

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u svom dugogodišnjem radu s mladima nastoji odgovoriti na trajni izazov u Crkvi i pronaći načine kako prenijeti mladima iskustvo vjere i osobnog susreta s Kristom u konkretnoj župnoj zajednici.

Zahvaljujući dosadašnjem pozitivnom iskustvu u organizaciji Dekanatskih susreta krizmanika tijekom korizmenog razdoblja, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine nastavlja s realizacijom ove aktivnosti, ali i nudi još jednu dodatnu aktivnosti – Duhovnu obnovu za krizmanike.

U realizaciji tematskih radionica i zabavnog dijela za mlade, sudjelovat će, pod vodstvom koordinatora i animatori Vrhbosanske nadbiskupije, koji će biti i voditelji manjih skupina u koje će krizmanici biti podijeljeni po dolasku na susret, što ima dodatnu notu jer su mladi najbolji evangelizatori i pokretači drugih mladih.

Duhovna obnova za krizmanike ove godine je predviđena od 24. – 26. veljače 2023. godine, a vodi je vlč. Jakov Kajinić, duhovnik u Travničkom sjemeništu. Duhovna obnova će se održati u Nadbiskupijskome centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu. Prijave su otvorene do 21. veljače 2023. godine.