Otvorene prijave za zimski sportski kamp Fair Play

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. poziva sve mlade uzrasta od 15 do 20 godina, da se prijave na zimski sportski kamp, koji će se održati u razdoblju od 13. do 18. siječnja/januara 2024. godine. Kamp pod geslom Fair Play, bit će organiziran u prostorijama Centra za mlade (Gatačka 18 – Otoka), a program će pored sportskih aktivnosti obuhvatiti i zabavne i edukativne sadržaje, i izlete na planine u okolini Sarajeva.

Sa radošću najavljujemo sportski zimski kamp, prilagođen posebno za mlade koji žele poboljšati svoje sportske vještine i istovremeno uživati u nezaboravnom iskustvu kampa. 

Kamp pruža jedinstvenu priliku mladima, bez obzira na prethodno iskustvo u sportu, da dožive nezaboravno iskustvo, razvijaju svoje sportske vještine i sprijatelje se vršnjacima iz cijele Bosne i Hercegovine.

Program kampa vodit će vršnjački edukatori, osposobljeni za rad s mladima, zajedno s profesionalcima u sportskim disciplinama.

Troškove organizacije, smještaja, obroka, materijala i izleta snosi organizator, a svi sudionici snose troškove prijevoza. Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 50 KM po osobi, te se uplaćuje po dolasku na kamp.

Pridružite nam se na našem Fair Play kampu i stvorite nezaboravne uspomene, razvijte svoje sportske vještine i steknite prijatelje za cijeli život!

Svi zainteresirani mladi, uzrasta od 15 do 20 godina, mogu se prijaviti putem online obrasca najkasnije do 10. 01. 2024. godine. Prijavni obrazac možete ispuniti ovdje

Više informacija možete dobiti putem telefona 033/766 – 226 ili putem e – maila nadezda.ncm@gmail.com, svakim radnim danom od 8 do 16 h. Kontakt osoba Nadežda Mojsilović, projekt menadžer.