Poziv za prijave: Edukacija – zaštita djece i mladih u sportu

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. poziva predstavnike sportskih udruženja, sportskih klubova te sve zainteresirane da sudjeluju na edukaciji o zaštiti djece i mladih u sportu, u razdoblju od 9. do 10. 02. 2024. godine.

Cilj edukacije je razumijevanje važnosti zaštite djece i mladih u sportskom okruženju te upoznavanje s najnovijim smjernicama i praksama u području zaštite djece u sportu. Također, ovo je prilika za susret i razmjenu iskustava i najboljih praksi među sportskim udruženjima.

Kroz program edukacije sudionici će imati priliku upoznati se i s aktivnostima Centra za mlade Ivan Pavao II.  u oblasti sporta, a također predstavit će se i mogućnost apliciranja na sportske grantove za udruženja i klubove, koja će biti dodijeljena od Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. za sportske susrete u svojim lokalnim zajednicama.

Edukacija je besplatna a održat će se u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. adresa Gatačka 18, Sarajevo. Edukacija će početi u petak  9. 02. u 18h, a završit će u subotu u 10.02. do 16h.

Organizator će osigurati smještaj za sve sudionike, obroke i materijal za rad, a sudionici snose troškove prijevoza. Broj mjesta je ograničen.

Prijaviti se možete do 07.02. na e-mail: nadezda.ncm@gmail.com ili na broj tel. 033 766 226, svakim radnim danom od 08:00h do 16:00h.