Učenici Srednje Mješovite škole iz Žepča spremni na beskompromisne izazove!

Akciji 72 sata bez kompromisa koja je ove godine okupila 1 000 volontera iz cijele Bosne i Hercegovine pridružili su se i volonteri, učenici Srednje mješovite škole iz Žepča zajedno s profesorima. Akciju, koja je započela jučer, 26. rujna, a koja je okupila 40 volontera, učenika kuharskog smjera, zajedno sa svim drugim zainteresiranim učenicima ove škole, mladi su pripremili 300 obroka u školskoj kuhinji u sklopu proslave Dana kruha.

Cilj projekta bio je potaknuti mlade kuhare i profesore na zajedništvo u spremanju obroka, a osim pripremljenih sendviča, budući kuhari okušali su se i pripremi slastica i kolača za ovaj događaj, dok su učenici web i grafičkog dizajna zajedno s medicinskim tehničarima pobrinuli za dekoraciju stola na kojem su bile izložene slasne i ukusne delicije.

Srednja mješovita škola iz Žepča posljednjih nekoliko godina rado se pridružuje volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa i tako podržava promociju volonterskog djelovanja u Bosni i Hercegovini kroz različite projekte koje osmišljavaju za svoje učenike.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ovom prilikom zahvaljuje se upravi škole, vjeroučitelju Branku Radošu, ali i svim volonterima koji su odlučili beskompromisno pokloniti svoje vrijeme u ovoj akciji.

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa