72 sata bez kompromisa na Sportskim igrama Oaze 2024: Proslava sposobnosti i sportske pobjede

Sportske igre Oaze 2024. godine predstavljaju izvanredno međunarodno natjecanje koje okuplja osobe s intelektualnim teškoćama, pružajući im platformu da pokažu svoje talente i sposobnosti kroz sport. Ovaj inspirativni događaj koji organizira Udruženje za podršku osobama s intelektualnim teškoćama Oaza, ponovo je okupio sportaše, volontere promovirajući inkluzivnost i zajedništvo.

Ove godine, Udruženje Oaza ponosno se pridružilo projektu 72 sata bez kompromisa, gdje su volonteri akcije imali važnu ulogu u organizaciji i realizaciji ovog značajnog natjecanja. Njihova nesebična pomoć obuhvatila je sve aspekte – od organizacije nogometnog turnira, preko podjele hrane i pića, do pružanja asistencije sportašima tijekom igara. Ovaj volonterski angažman dodatno je obogatio atmosferu događaja, a dobrodošlica koju su sportaši primili ostavila je snažan dojam na sve prisutne.

Centar za edukaciju, sport i rekreaciju Safet Zajko gdje su se održale ove sportske igre Oaze bio je ispunjen sportskim duhom, radošću i smijehom. Na četrnaestim Sportskim igrama Oaze, svi su se okupili s ciljem da proslave talente i postignuća sportaša, ali i da istaknu važnost podrške zajednice.

Ove igre ne samo da promoviraju sportske vještine, već i jačaju samopouzdanje i socijalnu povezanost među sudionicima. Oni su pravi primjer kako sport može poslužiti kao sredstvo za osnaživanje, inkluziju i proslavu različitosti. U svakom natjecanju, sudionici su pokazali hrabrost i upornost, podsjećajući nas sve na snagu ljudskog duha.

U svijetu koji se često suočava s preprekama, Sportske igre Oaze predstavljaju svjetionik nade i inspiracije, pokazujući nam koliko je važno stvoriti podržavajuće okruženje za sve. Ovaj događaj ostavlja trajne uspomene i potiče nas da nastavimo raditi na inkluzivnijem društvu za sve.

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa