Zahvala donatorima volonterske akcije 72 sata bez kompromisa

U sklopu osme volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, organizatori izražavaju iskrenu zahvalnost svim donatorima koji su podržali ovu plemenitu inicijativu. Biskupija Limburg, Renovabis, BH Pošta, te Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike pružili su dragocjenu podršku koja je omogućila realizaciju brojnih aktivnosti i pomoći potrebnima u zajednici. Donacije su pomogle u financiranju raznih projekata usmjerenih na unapređenje kvalitete života starijih osoba, obitelji u teškoj situaciji i drugih vulnerabilnih skupina. Svaka pomoć, bila ona financijska ili materijalna, od velikog je značaja i doprinosi stvaranju bolje zajednice.

Zahvaljujući i donatorima, volonteri imaju priliku provesti vrijeme s korisnicima staračkih domova, organizirati kreativne radionice i podržati lokalne inicijative koje osnažuju socijalnu koheziju. Ova suradnja pokazuje kako zajedništvo i solidaritet mogu donijeti stvarne promjene u životima ljudi.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. poziva sve mlade ljude da se uključe u buduće akcije te podrže slične projekte koji pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujući donatorima, volonteri imaju priliku ostvariti svoju misiju i donijeti osmijehe na lica mnogih.

Još jednom, srdačna zahvalnost svima koji su doprinijeli uspjehu ove volonterske akcije i potaknuli mlade na aktivno sudjelovanje u društvenom životu. Zajedno, možemo postići velike stvari!

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa