SLUŽBENA STRANICA CENTRA ZA MLADE „IVAN PAVAO II.“ PONOVNO U FUNKCIJI

Izgled stranice Centra za mladeNakon više mjesečnih hakerskih napada na službenu stranicu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ zbog kojih je rad stranice bio onemogućen, NCM „Ivan Pavao II.“ u suradnji s tvrtkom SIK computers osmislio je i dizajnirao novu stranicu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koja je u funkciji.

„Zbog problema sa službenom stranicom, sve vijesti o aktivnostima koje je NCM „Ivan Pavao II.“ realizirao u proteklom razdoblju objavljivali smo na facebook stranici, te istovremeno radili na izradi i dizajnu nove stranice. Novi stranica prati trendove i sigurni smo da će se svidjeti mladima koji su ciljna skupina NCM „Ivan Pavao II.“. – poručuju djelatnici NCM-a „Ivan Pavao II.“

Nova stranica NCM „Ivan Pavao II.“ donosi i nove rubrike, zato pozivamo sve mlade koji s nama žele podijeliti svoje priče, razmatranja, kolumne, iskustva o nekim aktivnostima i projektima da nam vijesti i fotografije šalju kako bi ih uvrstili u rubriku „Glas mladih“. Sve vijesti i fotografije možete slati na mail: josip.ncm@gmail.com.

Osim izrade stranice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u funkciju je puštena i nova stranica Fondacije za stipendiranje studenta „FONSS“ koju možete pratiti na www.fonss.org.

Dobrodošli!