Četvrta akcija “Mladi protiv gladi”

Emaus humanitarna akcijaUdruga katoličkih studenata „Emaus“ u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ već četvrtu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju „Mladi protiv gladi“.

Akcija ima za cilj okupiti studente koji će tijekom korizmenog razdoblja, tj. u vremenu odricanja i priprave za Uskrs dati svoj doprinos i učiniti dobro djelo za potrebite prikupljajući hranu i namirnice u Konzum trgovinama.

Četvrta akcija „Mladi protiv gladi“ realizirat će se 10. i 11. ožujka u razdoblju od 10 do 17 sati u Konzum trgovinama u Super Konzumu (Ložionička 16), Importanne Shopping Centar (Zmaja od Bosne 7A), Marka Marulića 3 i Konzum u prostorijama bivšeg Mercator Centra na Dobrinji (Bulevar Mimar Sinana 1)

Za vrijeme trajanja akcije članovi i simpatizeri Udruge, te volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ animirati će građane Sarajeva da pokažu svoju humanost kako bi prikupili hranu i namirnice za potrebe pučkih kuhinja Merhameta, Kruha sv. Ante, SHU „Dobrotvor“, Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije te studentske menze „Ivan Pavao II.“.

„Pozivamo građane Sarajeva da ovaj vikend posjete Konzum trgovine i podrže akciju članova Udruge katoličkih studenata, baš kao i mlade da se prijave te sudjeluju kao volonteri u akciji, naglašavajući kako biti dobar ne košta, ali je neprocjenjivo“- poručuju iz Udruge katoličkih studenata Emaus.

Josip Milanović