Treći festival duhovne glazbe „Marijafest BiH“

EmausNadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u suradnji s Radio Marijom BiH po treći put organizira festival duhovne glazbe za mlade „Marijafest BiH“. Događaj koji će okupiti mlade glazbenike iz Vrhbosanske nadbiskupije bit će upriličen 6. svibnja u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu.

Vođeni idejom i željom da glazbenim skupinama osiguramo prostor gdje mogu pokazati svoj glazbeni talent, razmijeniti iskustva s ostalim glazbenim skupinama, te zajedno pjesmom slaviti Boga, i ovogodišnji festival bit će revijalnog karaktera na kojem glazbene skupine mogu izvesti postojeće duhovne (marijanske) pjesme, ali i predstaviti se novom pjesmom.

Program trećeg festivala duhovne glazbe „Marijafest BiH“ započet će slavljenjem sv. Mise u kapelici Centra za mlade „Ivan Pavao II.“ nakon čega će uslijediti glazbena edukativna radionica za sve sudionike festivala, te u konačnici festival revijalnog karaktera.

Na festival duhovne glazbe „Marijafest BiH“ mogu se prijaviti sve glazbene skupine iz Vrhbosanske nadbiskupije, dok glazbene skupine iz ostalih biskupija mogu nastupiti kao gosti festivala. Za prijavu na festival potrebno je ispuniti prijavni obrazac koji možete preuzeti ovdje i ispunjen poslati na mail: josip.ncm@gmail.com. Prijave su otvorene do 21. travnja

Više informacija o trećem festivalu pratite na službenoj stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Facebook profilu ili putem kontakt telefona: +387 33 766 225 ili na mail: josip.ncm@gmail.com. Kontakt osoba: Josip Milanović

Sretni smo i Bogu zahvalni što ovim festivalom doprinosimo promicanju stvaralaštva mladih i njegovanju suvremene duhovne glazbe, te širenju kršćanskih vrjednota u zajednici“- naglasili su organizatori festivala.

Josip Milanović