Radionica “Slobodno vrijeme” u KŠC-u “Petar Barbarić” u Travniku

KSC Travnik prva radionica Klik 7U srijedu, 29. ožujka, u prostorijama Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ u Travniku uspješno je održana prva od tri radionice u sklopu projekta „Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje“. Na samom početku radionice sve nazočne učenike pozdravio je Josip Milanović, koordinator projekta koji je predstavio rad i aktivnosti Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koji realizira ovaj projekt.

Na radionici koju je vodila Jelena Grebenar, vršnjačka edukatorica, petnaest učenika osmog razreda aktivno je sudjelovalo i razgovaralo o temi „Slobodno vrijeme“, te o tome kako provode slobodno vrijeme, tko i što im „krade“ vrijeme. Mladi su kroz interaktivnu radionicu imali priliku osvijestiti važnost korisno provedenog i pametno iskorištenog slobodnog vremena. Također, ponuđene su im i u praksi pokazane metode upravljanja vremenom, koje su od ključne važnosti za njih kao učenike s mnoštvom obaveza.

KSC Travnik prva radionica Klik 10Tijekom radionice radoznalim osmašima predstavljene su i ostale aktivnosti projekta „Klik za zdravlje“ te im je upućen poziv za sudjelovanje na ljetnom Offline kampu. Ovim se putem zahvaljujemo Upravi KŠC-a „Petar Barbarić“ na gostoprimstvu te, naravno, učenicima bez kojih radionica ne bi bila moguća.

KSC Travnik prva radionica Klik 9Jelena Grebenar