POZIV MLADIMA NA SUDJELOVANJE NA SEMINARU “MLADI – GRADITELJI SUŽIVOTA”

koracajmo zajedno najavaNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u sklopu projekta Koračajmo zajedno, organizira međureligijski seminar mladih, koji će se održati od 12. do 14. svibnja 2017. godine, u hotelu Delminium, Stup – Sarajevo, pod geslom Mladi – graditelji suživota.

Cilj seminara je upoznavanje mladih različitih vjeroispovjesti, nadilaženje predrasuda, te doprinos izgradnji mira i pomirenja u Bosni i Hercegovini. Kroz različita predavanja, grupni i individualni rad te zabavni program, mladi će imati priliku bolje upoznati bogatstvo i raznolikost zemlje u kojoj žive, kao i otkrivati vlastite mogućnosti djelovanja u izgradnji suživota.

Svi zainteresirani mladi, uzrasta od 15 do 25 godina, mogu se prijaviti za sudjelovanju na seminaru do ponedjeljka 08. svibnja. Prijave slati putem-emaila ncm.koracajmozajedno@gmail.com. Svim sudionicima će biti pokriveni troškovi prijevoza, smještaja i obroka. Broj sudionika je ograničen.
Za više informacija, možete se javiti svakim danom od 08 do 16 sati u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ na broj 033/766-226 ili 063 488 875 ili na e-mail ncm.koracajmozajedno@gmail.com. Kontakt osobe su Nadežda Mojsilović i Marija Puljić.