Knjiga Odsjev ljubavi Vinka kardinala Puljića na 46. Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Kardinalova knjigaEkskluzivno na 46. Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji se održava ovoga vikenda (26. i 27. svibnja) u Gospinom svetištu u Komušini svi mladi ali i hodočasnici koji će sudjelovati na programu imat će priliku nabaviti knjigu Vinka kardinala Puljića, vrhbosanskog nadbiskupa pod nazivom Odsjev ljubavi.

Knjiga u izdanju Medijskog centra Vrhbosanske Nadbiskupije i Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. sadrži misli Vinka kardinala Puljića koje je izabrala i priredila gospođa Milanka Dragan iz knjige propovijedi Korita prošlosti i pritoke sadašnjosti koju također potpisuje vrhbosanski metropolit.

Misli satkane u knjižicu imaju za cilj pomoći svima, a posebno mladima koji traže smisao života i hrabrost hoda putem nade. Ljubav je preteča života, Božja slava, prepoznavanje Boga, vječna ljubav samo su neki od naslova koji krase ovu knjižicu koja će mladima biti poticaj da se ne boje života, nego hrabro koračaju putem ljubavi i nade koju nam je očitovao Uskrsli Krist kao temelj naše vjere.

Mladi na 46. Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije imat će priliku kupiti knjigu po simboličnoj cijeni od 10 KM, dok će novac prikupljen od prodaje knjige biti za mlade u potrebi na području Vrhbosanske nadbiskupije.

Josip Milanović