Učenici Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Gojevići- Fojnica spremni za ljetni Offline kammp

Radionica GojeviciNakon uspješno održane radionice u utorak, 30. svibnja u Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić u Gojevićima u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje koju je vodio vršnjački edukator Strahinja Savić, u srijedu, 31. svibnja, održana je još jedna radionica i za učenike osmoga razreda Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, područno odjeljenje u Fojnici koji su po treći put imali priliku sudjelovati na interaktivnoj radionici, ponoviti zapamćeno i zapamtiti novine.

Osnovni cilj radionice je poticanje zdravih životnih navika kod mladih te pomoć u organiziranju kvalitetnog slobodnog vremena. Sudionici su podijelili s vršnjačkim edukatorima Jelenom Grebenar i Strahinjom Savićem svoja mišljenja, stavove i navike kroz kreativne igre te time poradili na vlastitim komunikacijskim i socijalnim vještinama.

S obzirom na to da je ovo bila posljednja u nizu radionica ove školske godine, mlade osmaše je najviše zanimao ljetni Offline kamp. Nakon pružanja osnovnih informacija o kampu i odgovaranja na znatiželjna pitanja, edukatori su se pozdravili sa sudionicima pozdravom: „Vidimo se na kampu!“

Jelena Grebenar