Razonoda i zabava četvrtog dana Offline kampa

Druzenje kampPretposljednji dan ljetnog Offline kampa u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. nakon edukativnih i kreativnih radionica bio je rezerviran za razonodu i zabavu. Mladi osnovnoškolci i srednjškolci na kampu, koji se realizira kao završna faza projekta Prevencije ovisnosti kod mladih – Klik za zdravlje, četvrti dan započeli su jutarnjom molitvom, nakon čega su se uputili prema najpoznatijoj turističkoj atrakciji Doboja – Dobojskoj tvrđavi koju žitelji Doboja nazivaju i Gradina.

U Maglaju Offline kampSpomenik visoke vrijednosti uz predivni panoramski pogled na ljepotu i bogatstvo dobojskog područja bio je prva destinacija jednodnevnog izleta sudionika Offline kampa, nakon čega su se uputili prema svetištu sv. Leopolda Mandića u Maglaju. Župnik vlč. Josip Jelić je sudionicima i trenerima predstavio povijest župe, svetišta te sveti život njegovog zaštitnika, pripremio osvježenje i kolače za sudionike kampa. Izlet je završen višesatnim i opuštajućim boravkom i uživanjem na obližnjem bazenu gdje su sudionici maksimalno iskoristili svaki trenutak za razonodu i druženje u malo drukčijim uvjetima od kamperskih.

Zajednicka ispred MaglajaPo povratku u kamp dočekao ih je pripremljen roštilj, a nakon toga Zabavna večer u kojoj su treneri, ali i sudionici, pokazali svoje glumačke, plesačke i pjevačke sposobnosti, na obostrano zadovoljstvo i obilje smijeha. Četvrti dan ljetnog Offline kampa završen je druženjem uz logorsku vatru, zajedničkom evaluacijom i molitvom sa zahvalom za protekli dan.

Valentina Gluvić