Počeo ljetni kamp u sklopu projekta „Mali putokazi u život“

P1160803U utorak 11.07. u župi sv. Ane u Radunicama počeo je ljetni kamp za mlade koji se realizira u sklopu projekta Mali putokazi u život. Ovaj projekt koji ima za cilj edukaciju i socijalizaciju djece bez roditeljskog staranja u domovima u Bosni i Hercegovini uspješno se realiziraju već sedmu godinu. 

Ove godine kamp je okupio 46 sudionika iz Tuzle, Turije, Sarajeva i Zenice. Prvi dan u poslijepodnevnim satima, sudionici su stigli u kamp, a nakon večere i odmora kamp je počeo sa programom. Na samom početku sve prisutne pozdravila je Nadežda Mojsilović, koordinatorica na projektu, a zatim dobrodošlicu je poželio ravnatelj NCM Ivan Pavao II , prof. dr. Šimo Maršić. Sve nazočne pozdravio je i domaćin u župi sv. Ane, vlč. Ilija Orkić, koji je iskazao svoje zadovoljstvo, budući da je župa domaćin ljetnog kampa te poželio mladima lijep i ugodan boravak u kampu.

P1160740Nakon predstavljanja programa i trenera koji će raditi s mladima, uslijedila je igrica upoznavanja. Mladi podijeljeni u parove imali su zadatak upoznati se međusobno te predstaviti se cijeloj grupi. 

Prvi dan kampa završen je sa mnogo smijeha i u iščekivanju narednih dana i bogatog programa koji su vršnjački edukatori pripremili za sve sudionike.

P1160839