Godišnje planiranje projektnih aktivnosti za mlade

Planiranje godisnjeU prostorijama etno sela Čardaci kod Viteza u razdoblju od 18. do 20. rujna djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. zajedno s ravnateljem prof. dr. Šimom Maršićem sudjelovali su na planiranju godišnjih aktivnosti Centra za mlade Ivan Pavao II.

Zajednički susret započeo je slavljenjem sv. mise na kojoj je ravnatelj Centra iskoristio priliku te se zahvalio svim djelatnicima na trudu i zauzetosti u realizaciji svih aktivnosti protekle godine ohrabrivši ih da i dalje budu ustrajni u onome što rade zbog mladih iz cijele Bosne i Hercegovine.

U nastavku planiranja godišnjih aktivnosti razgovaralo se o značajnim aktivnostima za mlade koji s početkom nove školske (akademske) godine započinju, ali i novim projektima i idejama koji će okupiti mlade kako bi im pružile prostor za duhovni rast i razvoj ali i priliku da razviju svoje talente, sposobnosti i kvalitete. Razgovaralo se također o internacionalnim projektima, ljetnim kampovima za mlade, novom programu za mlade na području grada Sarajeva, radu i aktivnostima Regionalnog ureda Centra za mlade smještenog u Travniku, kao i svim tekućim aktivnostima.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. tijekom deset godina postojanja mjesto je gdje se planiraju, usklađuju i realiziraju projekti koji su usmjereni mladima na području cijele Bosne i Hercegovine. Kroz svoj rad i djelovanje, Centar za mlade promiče kršćanske, evanđeoske vrijednosti među mladim katolicima, ali i kroz svoje djelovanje pokušava pomoći mladima da se odgoje za život i da rastu u svojoj vjeri. Samo u protekloj godini kroz aktivnosti Centra za mlade Ivan Pavao II. sudjelovalo je 12 170 mladih koji su svojim talentima i sposobnostima kreirali bolju i ljepšu Bosnu i Hercegovinu.

U iščekivanju realizacije projektnih aktivnosti, djelatnici na čelu s ravnateljem Centra za mlade Ivan Pavao II. svim mladima s kojima surađuje želi obilje Božjeg blagoslova, sretan i uspješan početak školske i akademske godine te mnogo lijepih uspomena sudjelujući u aktivnostima koje organiziraju.

LogoNCM2017Josip Milanović