Sve počinje malim koracima- Bogat i sadržajan program 10 rođendana Centra za mlade

Pozivnica Dan Centra CopyTradicionalno, 22. listopada Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine proslavit će blagdan zaštitnika i dana Centra za mlade koji u Bosni i Hercegovini postoji deset godina.

Proslava desete obljetnice dana Centra za mlade Ivan Pavao II. koji će se održati pod geslom Sve počinje malim koracima započet će u nedjelju, 22. listopada s počekom u 17 sati koju će predvoditi fra Joso Oršolić, ravnatelj Humanitarno-karitativne organizacije Kruh sv. Ante u Sarajevu, dok će misno slavlje animirati mješoviti zbor sv. Barbare Panis Angelicus iz Zagreba.

Bogat i emotivan program proslave desetog rođendana

Bogat i sadržaj programa proslave desetog rođendana Centra za mlade Ivan Pavao II., institucije koja godišnje okuplja više od 10 000 mladih kroz svojih 40 aktivnosti obogatit će i djeca iz katoličkog vrtića Anđeli čuvari koji djeluje pod okriljem Centra za mlade, prijatelji Centra koji su prije deset godina zajedno s ravnateljem Centra, prof. dr. Šimom Maršićem kreirali program za mlade širom Bosne i Hercegovine.

Nazočni gosti proslavu desetog rođendana Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. pamtit će po emotivnom video prikazu svega onoga što je Centar radio u proteklih deset godina, ali i po nastupu zbora mladih župe Prozor kojima će se pridružili i Marko Bošnjak, pobjednik regionalnog glazbenog natjecanja.

Proslavom dana NCM-a Ivan Pavao II. njegovi djelatnici žele iskoristiti priliku zahvaliti se svim mladima, prijateljima, partnerima, volonterima na spremnosti da zajedno s njima grade bolju i uspješniju budućnost mladih širom Bosne i Hercegovine. Upravo zbog toga u znak zahvalnosti svim mladima, Centar za mlade Ivan Pavao II. organizirao je i besplatan prijevoz za mlade iz cijele Vrhbosanske nadbiskupije .

Susret će se završiti prigodnim domjenkom u prostorijama Centra za mlade Ivan Pavao II.

Sve pocinje malim koracima Dan CentraJosip Milanović