Blagoslovljene prostorije Centra za mlade Ivan Pavao II.

Blagoslov Centra KopirajU ponedjeljak, 8. siječnja Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetio je vlč. Ante Jelić, župnik župe svetoga Luke Evanđeliste, kako bi blagoslovio prostorije Centra za mlade Ivan Pavao II. i njegove djelatnike, te im uz Božji blagoslov poželio uspjeh u njihovom djelovanju u novoj 2018.-oj godini.

Zajedničkom molitvom u auli Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., vlč. Ante Jelić, zajedno s ravnateljem Centra, prof. dr. Šimom Maršićem i djelatnicima Centra zazvali su Duha Svetoga da ispuni sve njih, njihove obitelji ali i sve one koji dolaze u Centar. Svoj posjet Centru, vlč. Ante je iskoristio i kako bi blagoslovio prostorije katoličkog dječjeg vrtića Anđeli čuvari, ali i odgajateljice i mališane vrtića i njihove obitelji.

Blagoslov vrtića KopirajBlagoslov prostorija Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., katoličkog dječjeg vrtića Anđeli čuvari, studentskog doma Ivan Merz završen je zajedničkim ručkom na kojem su još jednom djelatnici zajedno s župnikom razgovarali o ulozi i važnosti Centra za mlade za sve mlade širom Bosne i Hercegovine ali i važnosti i radosti zajedništva, koje je u prostorije Centra još jednom unio Božji blagoslov.

Josip Milanović