Sve je spremno za novu sezonu KMNL-a

kmnlNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine župama Vrhbosanske nadbiskupije ponudio je mogućnost sudjelovanja u projektu Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije, koja je poznata pod nazivom KMNL.

Cilj projekta, tj. lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život. U sklopu projekta KMNL, mladima se želi ponuditi nova dimenzija sporta koja je oslobođena nasilja, psovke i dopinga. Cilj je i poticati lokalnu zajednicu na što bolju komunikaciju među različitim dobnim, socijalnom i kulturološkim skupinama, poticati bolju suradnju u župnim zajednicama i razvijati tjelesnu i duhovnu stranu ljudskog bića kroz fizičku aktivnost i poruku ljubavi.

Prvo kolo u sezoni 2017./2018. godine započinje u subotu, 13. siječnja u 14:00 sati kada će novu sezonu otvoriti ekipe iz Prozora koji će odmjeriti sportske snage s ekipom iz Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa.

Svim ekipama želimo sreću i Božji blagoslov na sportskom terenu.

Sljedeće kolo planirano je za 20. siječnja.

Josip MIlanović