Mališani iz Travnika razgovarali o ljubavi!

radionica s malisanima iz Travnika 1 KopirajU srijedu 14. veljače na dan sv. Valentina koji je poznat kao i Dan zaljubljenih, mladi iz sekcije animatora i volontera Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku, koja djeluje pod vodstvom Regionalnog ureda Centra za mlade Ivan Pavao II. pripremila je poseban program za mališane.

radionica s malisanima iz Travnika 2 KopirajMališani produženog boravka, današnji dan zaljubljenih uz pomoć mladih koji su završili program Mladi za mlade- Formaciju animatora obilježili su bogatim i sadržajnim programom. Kroz radionicu koja je pripremljena za tri skupine učenika, mališani produženog boravka razgovarali su o tome što je to ljubav, na koji način ljubav možemo iskazati prema svojim bližnjim i ljudima oko nas. Posebnost programa svakako su bile poruke koje su mališani pisali za svoje roditelje, simpatije, prijatelje.

radionica s malisanima iz Travnika 4 KopirajOsim obrazovnog aspekta, program za mališane produženog boravka služi ujedno i za povezivanje kroz igru i zabavu. Ovaj, posebno pripremljen program za mališane postao je tradicija animatora, učenika KŠC-a u Travniku, te zahvaljujući rezultatima prethodno održanih radionica će se uspješno nastaviti do kraja školske godine.
Nakon obilježenog dana zaljubljenih, animatori i volonteri, zajedno s koordinatorom Regionalnog ureda, Alenom Gudalom već razmišljaju o programu koji će sigurno zabaviti i razveseliti mališane produženog boravka u ožujku.

radionica s malisanima iz Travnika 3 KopirajJosip Milanović