Uspješno održana radionica u Fojnici

Radionica u FojniciU srijedu 25. travnja 2018. u Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić u Gojevićima održana je radionica Slobodno vrijeme u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje. U radionici je sudjelovalo 15 učenika osmog razreda, a vodili su je vršnjački edukatori Josipa Miler i Strahinja Savić.

Učenici su interaktivno sudjelovali u radionici, i složili se da je slobodno vrijeme itekako bitno za produktivnost osobe. U razgovoru s edukatorima zaključili su da je slobodno vrijeme i njegovo pravilno korištenje jako važno za odmor i obnavljanje energije, ali i za rad za vlastitu izgradnju. Slobodno vrijeme veliki broj učenika provodi i čitajući što svakako utječe na intelektualni odmor.

Fojnica radionicaOvo je prva od tri radionice u sklopu ovog projekta koje će proći učenici ove škole. Ovim putem se zahvaljujemo tajnici škole, Kristini Čuturić i nastavniku vjeronauka, Zdenku Miličeviću, na pruženoj prilici za uključivanje škole u projekt Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje.

Josipa Miler