Roditelji djece iz Travnika upoznati s Offline kampom

radionica roditelji u TravnikuU srijedu, 30. svibnja u prostorijama Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku održana je radionica za roditelje u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje. Radionici su nazočili roditelji učenika i osnovne i srednje škole, njih 21, a održali su je djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Valentina Gluvić i Josip Milanović.

Tijekom radionice roditeljima je predstavljen sam rad i djelovanje Centra za mlade Ivan Pavao II. koji godišnje realizira 40 projekata i aktivnosti, nakon čega je predstavljen projekt Prevencije ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje, te način realizacije istog. Najveći fokus pažnje na radionici bio je usmjeren na predstavljanje Offline kampa, kao završnice projekta Klik za zdravlje. 

Radionica s roditeljima održana je s ciljem da se uspostavi kontakt između roditelja i Centra za mlade Ivan Pavao II., organizacije odgovorne za učenike tijekom kampa, ali i s ciljem upoznati roditelje sa svim potrebnim informacijama za kamp, kao što su aktivnosti kampa, pravila kampa, načinom komunikacije s obzirom na to da je Offline kamp i da sudionici neće imati pristup svojim mobilnim uređajima i slično.

Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima, djelatniku Katoličkog školskog centra i voditelju Regionalnog ureda Centra za mlade, Alenu Gudalu, kao i upravi ove škole na dobrodošlici i otvorenosti za suradnju.

Valentina Gluvić