Najava: Europski susret u Madridu

madridNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ove godine organizira put na 41. Europski susret mladih u Madrid koji će se održati od 28. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019. godine.

U svojoj najavi ovogodišnjeg susreta mladih, brat Aloise kazao je kako ćemo tijekom 2018. godine tražiti od Duha Svetoga da nas pripremi da sve više u našim životima budemo svjedoci pomirenja i mira, zbog čega ćemo nastaviti naše hodočašće povjerenja na Zemlji.

41. Europski susret mladih Taizéa koji će se održati u Madridu okupit će tisuće mladih za novu etapu Hodočašća povjerenja na Zemlji koje je brat Roger pokrenuo krajem sedamdesetih godina. Sudjelovati na susretu u Madridu znači zajedno moliti uz pjesmu i tišinu, pridružiti se tisućama mladih kako bi produbili svoju vjeru i međusobno razumijevanje, iskusiti gostoljubivost obitelji u Madridu i dijelili iskustva s drugima u jednostavnosti, susresti osobe koje žive Evanđelje usred današnjih izazova i pronaći novi polet za veću solidarnost u Europi.

Informacije o cijeni, programu i detaljima odlaska na susret u Madrid uskoro.