Trgovački lanac „Bingo“ – podrška volonterskoj akciji

bingooJedna od akcija ovogodišnjeg projekta 72 sata bez kompromisa bit će prikupljanje hrane za pakete socijalno ugroženima obiteljima, korisnicima pučkih kuhinja, dječjih domova, staračkih domova. U nekoliko gradova na području Bosne i Hercegovine, mladi volonteri imat će priliku unutar poslovnica trgovačkog lanca Bingo, prikupljati potrebna sredstva za ovu akciju.

Sva hrana prikupljena u ovim volonterskim akcijama, koje organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., bit će dodijeljena socijalno ugroženim obiteljima i učenicima iz nekoliko škola u BiH. Osim toga, dio prikupljenih sredstava bit će dodijeljen i pučkim kuhinjama.

Bingo je ustupio mjesta na kojima će volonteri moći skupljati namirnice za pakete i time podržao akciju 72 sata bez kompromisa. Bingo d. o. o. export import Tuzla tvrtka je za trgovinu na malo i osnovana je 1993. u Tuzli. Tijekom više od 20 godina rada, ovaj trgovački lanac uspio je izgraditi mrežu trgovina – čak 160 poslovnica diljem Bosne i Hercegovine.

Tina Matić