Poziv na interkulturalnu razmjenu mladih Bosne i Hercegovine i Njemačke

Interkulturalna razmjenaU razdoblju od 8. do 15. listopada 2017. godine, skupina od 10 mladih iz biskupije Limburg, iz Njemačke, boravit će u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu, u sklopu Interkulturalne razmjene mladih iz Bosne i Hercegovine i Njemačke. Cilj razmjene, koju organizira KFJ – Katolische Fachstelle für Jugendarbeit u suradnju s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II., jest stjecanje novih saznanja o bosanskohercegovačkim kulturalnim obilježjima te međusobno upoznavanje mladih koji dolaze iz dvije različite kulture. Aktivnosti će se održati u razdoblju od 8. do 15. listopada 2017. godine na prostoru Sarajeva, a uključivat će i dva izleta Travniku i Fojnici.

Ovoj razmjeni mladi iz Bosne i Hercegovine također se imaju priliku pridružiti! Budući da je broj mjesta ograničen, 10 mladih koji prvi pošalju svoje prijave moći će doživjeti ovo nezaboravno iskustvo, upoznati nove ljude, te naučiti mnogo novih stvari.
Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 16 do 27 godina putem e-maila: minja.ncm@gmail.com ili telefona 033/766-226, svakim radnim danom od 8 do 16 sati. Rok za prijave je 30. rujna 2017. godine. Svi troškovi sudjelovanja su pokriveni.